40008 Bio Olijfzeep in de Leidse Doosch

olijfzeep voor de Leidse Doosch november 2015In Leiden is een fantastisch initiatief opgestart om een kerst- en relatiegeschenkpakket met lokale Leidse producten te maken. In zo’n mooi geschenk past een 40008 product als Olijfzeep perfect: lokaal in Leiden gemaakt, met biologische ingrediĆ«nten en leuk om te krijgen. Bij de producten in de Leidse Doosch horen ook de verhalen van de ondernemers en hun producten. Het is leuk om het verhaal achter 40008 ook via dit kanaal kwijt te kunnen. De eerste stukken zeep zijn inmiddels geleverd. Wil je meer weten over het initiatief, klik dan op de Leidse Doosch. Wil je weten hoe olijfzeep gemaakt wordt, klik dan op het recept voor 40008 olijfoliezeep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

74 − 64 =