40008 Bio wasmiddel verkoop gestart

De proef met 40008 Bio wasmiddel is afgerond. Het wasmiddel is door meer dan twintig gezinnen getest en werkt uitstekend. We zijn nu gestart met de verkoop van 40008 Bio wasmiddel als gemeenschapsprodukt. Boerderij Buitenverwachting is een unieke plek om te starten. Ik koop er mijn lokale melk, vlees, eideren en kaas. Wat is mooier om dan ook daar het wasmiddel te verkopen. Inmiddels is de verkoop gestart – iedere zaterdag tussen 11:00 en 17:00. Voor meer informatie en adres kijk op Boederij Buitenverwachting. Je kunt het Bio wasmiddel ook per mail bestellen, roland@40008.nl, dan wordt het in Leiden en omgeving (fietsafstand) gratis thuisbezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 21 = 24